Waarom Invicta Horloges?


Invicta doet iets wat geen enkel ander horlogemerk in de markt doet; Onderscheidende horloges met een hoge premium uitstraling en ongelofelijk veel detail aanbieden voor de allerlaagste prijs in de markt, zonder daarbij in te boeten op de kwaliteit.


Hiermee komen bijzondere horloges binnen het bereik van elk budget. Invicta doorbreekt hiermee de traditionele horlogemarkt die doorgaans juist enorme marges per horloge opstrijken om peperdure brandingkosten te kunnen bekostigen.


Om je een idee te geven wat andere horlogemerken gemiddeld voor eenzelfde horlogeconfiguratie zouden vragen, werkt Invicta per land met zogeheten referentie websites ( voor Nederland is dat http://www.invictawatch.nl/ ) Voor de daar vermelde prijzen worden de horloges niet daadwerkelijk verkocht via de erkende retailkanalen, maar wil Invicta je eigenlijk inzichtelijk maken wat je teveel betaalt bij andere premium horlogemerken.


Vooral in het buitenland is deze discounting formule een vertrouwde methode die Invicta tot één van de snelst groeiende horlogemerken ter wereld heeft gemaakt. In Europa kijkt men echter soms toch wat argwanend als een horloge een van / voor pricing heeft die qua prijs soms honderden euro’s uit elkaar ligt. Om deze reden werkt Invicta Power in haar webshop voornamelijk met eenduidige eindprijzen die gelden voor de scherpe retailwaarde per horloge in Europa.


Jij als consument staat hierin uiteraard centraal, want het stelt je in staat om voor relatief weinig geld een geweldig horloge te kopen. Doe er dus vooral je voordeel mee! ; 
Invicta herenhorloge bestellen     Invicta dameshorloge bestellen


In de onderstaande Invicta Power TV vlog-video (circa 30 minuten) licht Robbert van Invicta Power toe wat de horloges van Invicta zo bijzonder maakt en worden een aantal Invicta modelseries getoond die de missie van Invicta goed illustreren;