Zwitserse horloges voor de laagste prijs in de markt!

Zwitserse horloges voor de laagste prijs in de markt!

09-11-2017
Zwitserse horloges hebben een ongekende reputatie en genieten veel aanzien bij horlogekenners wereldwijd. In het verleden werd het label “Swiss Made” dan ook te pas en te onpas gebruikt in de horloge-industrie, met als doel de consument extra te overtuigen.

Niet voor niets is de Federation of the Swiss Watch Industry in 2007 begonnen met een proces om het “Swiss Made” label in de horloge-industrie te versterken. Dit leidde tot een Zwitserse verordening die een exacte invulling geeft aan het gebruik van het label “Swiss Made en de vereiste specificaties, wanneer het gaat om Zwitserse horloges. Per januari 2017 trad deze aangescherpte verordening volledig in werking. Dit initiatief heeft in principe drie doelstellingen;
 

1: Hogere geloofwaardigheid en waarde op lange termijn van de geografische "Swiss Made" indicatie bij horloges.

2: De tevredenheid van de consument garanderen, die bij aankoop van een Swiss Made horloge verwacht dat deze conformeert aan de reputatie van het Zwitserse kwaliteitsniveau.

3: Uurwerken die zijn vervaardigd in Zwitserland een hoge toegevoegde waarde geven door deze Zwitserse oorsprong.

Swiss Made

De nieuwe Swiss Made Pro Diver “Master of the Oceans” series zijn strikt volgens de voornoemde Zwitserse verordening  vervaardigd. Om daarnaast toch dicht bij de Invicta filosofie te blijven is het tevens het laagst geprijsde Swiss Made horloge in de markt geworden. Dat moet de Zwitserse horloge-liefhebber uiteraard als muziek in de oren klinken. :-)

Zwitserse horloges

Ronda 515 Quartz

Deze 44mm Zwitserse horloges van Invicta met uniek serienummer zijn er in 2 versies: Een 3 wijzer & datum versie en een uitgebreidere 24-uurs GMT versie. In basis zijn het beide Swiss Made Ronda 515 Quartz uurwerken die in deze varianten huizen, maar beschikt de GMT versie over een extra 24-uurs functie. De 24-uurs tijdsaanduiding kan dan worden afgelezen via de markeringen op de bezelrand in combinatie met de extra GMT- wijzer. 100 meter waterresistentie (getest) kan overigens ook worden toegevoegd aan de indrukwekkende specificaties.Zwitserse horloges bestellen?

Leuk, maar wat kost dat dan, zal je nu wellicht denken? De prijzen van deze Zwitserse horloges met uniek serienummer beginnen net onder de €170,- waarbij de GMT versies net onder de €190,- zijn. Een ongekend lage prijs dus, voor een officieel Zwitsers horloge. Doe er vooral je voordeel mee! ;-) Klik op onderstaande button om een Zwitsers horloge van Invicta te bestellen;      

Zwitsers horloge van Invicta bestellen