Renamo Exclusive car transport over Invicta horloges

Renamo Exclusive car transport over Invicta horloges

16-06-2015
Op uitnodiging van het bedrijf Renamo Exclusive car transport was Invicta Power te gast op het jaarlijkse auto event Super Cars Sunday 2015. Tijdens deze gelegenheid hebben wij persoonlijk een fraaie Invicta S1 Rally overhandigd aan directeur/eigenaar Jim Renardus, die naast fanatiek autoliefhebber tevens een fervent horlogefanaat is.

Invicta Power

We ontmoeten Jim Renardus (44) op het circuit van Assen. Jim Renardus is als eigenaar van het bedrijf Renamo Exclusive car transport verantwoordelijk voor het vervoeren van een flink aantal kostbare exclusieve auto’s naar dit belangrijke terugkerende auto evenement. Renamo Exclusive car transport is gespecialiseerd in het transport van exclusieve auto’s en zij doen dit met aangepaste open- en gesloten autotrailers.

Invicta Power

Door zelf jarenlang commercieel actief te zijn geweest in het hoge segment van de auto branche, kwam Jim tot de ontdekking dat de doelgroep “kostbare autobezitters” en de autotransport sector niet geheel dezelfde taal spreken en elkaars behoeftes hierdoor niet altijd goed begrepen.

Invicta Power

De autotransport sector houdt namelijk van vaste schema’s en agenda’s, plannen afspraken bij voorkeur ver vooruit en hebben doorgaans weinig oog voor detail en finesses. De doelgroep “kostbare autobezitters” heeft daartegenover juist een sterke behoefte aan gedetailleerd maatwerk en handelt daarbij meestal niet volgens een vast patroon, maar doet dit veel meer ad hoc.

Invicta Power

Timing is bij ad hoc werken essentieel! Bij het aannemen van een transportopdracht, is het vervolgens wel zaak dat de auto in kwestie exact op tijd en ongeschonden aankomt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het stipt op tijd op locatie aanwezig zijn bij de cargo terminal op een luchthaven of een veiling voor klassieke auto’s.

Invicta Power

Tijd en auto’s zijn sowieso onlosmakelijk aan elkaar verbonden; zowel voor het meten van bepaalde performance waarden als wel voor het totaalplaatje van het imago, vooral in het hogere auto segment. Jim: “Je zal bij ons ook nooit een chauffeur in smoezelige kleding zien, maar altijd netjes gekleed in een representatief overhemd. Klanten in dit segment hebben namelijk een bepaald beeld voor ogen en wij zorgen ervoor dat wij daar perfect aan voldoen”."Een representatief en stijlvol horloge mag dan ook niet ontbreken aan de persoonlijke basisequipment van onze chauffeur", vindt Jim." Time management is essentieel in mijn vakgebied. Praktisch gezien kan dat uiteraard niet in de vorm van een horloge van ettelijke duizenden euro’s. Een horloge dat mooi past in de lijn van onze werkzaamheden is deze Invicta S1 Rally, die met zijn sportieve uitstraling ook nog eens zeer betaalbaar is."Jim: "Van alle Invicta collecties staat de Invicta S1 Rally Series sowieso het dichtst bij automotive en sluit dan ook naadloos aan op de sfeer waarmee het exclusieve autosegment omgeven is. Wat ik mooi vind aan de serie van deze Invicta S1 Rally’s, is dat de affiniteit met bijzondere sportieve auto’s er vanaf spat en dat ze tegelijkertijd zeer stijlvol en ingetogen zijn”."Wat dat betreft is Invicta natuurlijk een geweldig leuk horlogemerk! Ze hebben een gigantische collectie betaalbare horloges variërend van uitbundige oversized modellen tot stijlvolle ingetogen modellen. Betaalbaarheid en premium exclusiviteit gaan in de Invicta collecties hand in hand en dat sluit weer mooi aan bij de filosofie achter onze dienstverlening. Onze klandizie heeft haar vermogenspositie immers niet bereikt door overal te veel voor te betalen", besluit Jim lachend.

Invicta Power


Invicta S1 Rally kopen?

De prijsrange van de Invicta S1 Rally collectie ligt ongeveer tussen de € 150,- en de € 400,- inclusief BTW en verzendkosten. Wilt u ook graag zo'n stijlvol horloge uit de Invicta S1 Rally collectie? Klik dan op onderstaande button.

Invicta S1 Rally bestellen