Nieuwe horloges in de Invicta Aviator Series

Nieuwe horloges in de Invicta Aviator Series

03-02-2019
We zijn nog maar net in 2019 aanbeland en Invicta heeft alweer legio nieuwe horlogemodellen gelanceerd die meer dan de moeite waard zijn om even bij stil te staan. In dit artikel willen we even de aandacht vestigen op nieuwe interessante horloges uit de Aviator Series van Invicta. Zoals je waarschijnlijk al wist vind je in de Aviator Series aantrekkelijke pilotenhorloges met een sterke affiniteit met de luchtvaartindustrie.

Nieuwe horloges in de Invicta Aviator Series

Wellicht het meest opmerkelijke horlogenieuws in het eerste kwartaal van 2019 is daarbij de nieuwe Invicta Aviator Bolt Flight Series. Hierbij gaat het om een lekker groot 50mm horloge die kenmerken heeft van de Aviator Series welke stijlvol gemixt zijn met afwerking details van de nautische Bolt Series; De populaire ‘’Bolt staalkabel” van gevlochten staaldraad langs de rand van de bezel.

Nieuwe horloges in de Invicta Aviator Series

Keuze bij deze nieuwe Hybrids is er voor een Quartz of automatisch uurwerk exemplaar, waarbij elke variant weer andere specifieke afwerking details kent. Zo heeft het Quartz exemplaar een horlogekast waarbij de kroon tussen de 1 en 2 uurs positie zit en instrumentarium in de wijzerplaat waarmee je je werkelijk in de cockpit van een straaljager waant. Deze wijzerplaat bij de Quartz exemplaren heeft langs de rand een afwerking met een nadrukkelijk grove structuur.

Nieuwe horloges in de Invicta Aviator Series

Kijken we naar de afwerking van de Aviator Bolt Flight Series met automatisch uurwerk, dan zien we op de wijzerplaat een prominent straaljager symbool. Achter het grote straaljager symbool zien we direct elementen van het automatische “open heart” bridge uurwerk. Een ander belangrijk verschil met de Quartz versie is dat de Aviator Bolt Flight Series met automatisch open hart uurwerk een horlogekast heeft waarbij de kroon gewoon op de traditionele 3-uurs positie zit. Verder is er nog keuze tussen een gedetailleerde stalen horlogeband met 5 schakels in de breedte (daardoor dan wel iets duurder), of een comfortabele siliconen horlogeband met een iets lagere prijs.

Nieuwe horloges in de Invicta Aviator Series

Mocht je je zorgen maken over de betrouwbaarheid van het Chinese Hong Tai uurwerk in de varianten met bridge automaat; niet nodig, Invicta dekt deze af met een zekerheid via een 100% uurwerkgarantie van 24 maanden. De keuze voor betrouwbare uurwerken van Aziatische makelij heeft als voordeel dat de prijzen van deze Invicta Aviator Bolt Hybrids relatief laag zijn. Het uitbreiden van je horlogecollectie wordt zo wel heel aantrekkelijk gemaakt…


Invicta Aviator Bolt Hybrid kopen?

Is een Invicta Aviator Bolt Hybrid echt iets voor jou? Klik dan op de onderstaande button om er één te bestellen!;

Invicta Aviator Bolt Hybrid  bestellen