Mooie goedkope horloges onder de 100 euro?

Mooie goedkope horloges onder de 100 euro?

05-03-2018
Mooie goedkope horloges onder de 100 euro; Je vindt er verrassend veel in de collecties van Invicta! Sinds de doorbraak van het kwartsuurwerk in de jaren 70 is er vandaag de dag een enorme beschikbaarheid aan betaalbare kwartsuurwerken. Vooral met Aziatische kwartsuurwerken zijn horloges betaalbaarder dan ooit. Als een horlogemerk daarbij ook nog eens kritisch is ten aanzien van de betrouwbaarheid, dan kun je anno 2018 toch een heel betaalbaar horloge in de markt zetten.


Veel betaalbare kwartsuurwerken uit de Invicta collecties zijn daarom van Japanse makelij van merken zoals TMI (Seiko Instrumenst). Natuurlijk bieden duurdere kwartsuurwerken vaak iets meer aanvullende functionaliteiten, maar wat goed is om te weten is dat ook betaalbare kwartsuurwerken juist bekend staan om hun hoge accuraatheid. Bedenk daarbij dat Invicta 24 maanden uurwerkgarantie biedt op al zijn horloges en zij de betrouwbaarheid van een uurwerk daarom misschien nog wel belangrijker vinden dan jijzelf.


Maar een horlogemerk als een Invicta gaat nog iets verder, want die vindt naast betrouwbaarheid en betaalbaarheid ook een fraaie gedetailleerde styling van groot belang. Wanneer je met een budget van onder de 100 euro gaat shoppen in de Invicta Power Shop, vindt je dus zomaar tientallen aantrekkelijke water resistente horloges die verrassend veel goedkoper zijn dan je in eerste instantie wellicht zou denken. En een ander hoeft natuurlijk helemaal niet te weten, hoe duur het horloge was waarmee jij zo loopt te shinen ;-)


Dat de getoonde prijzen inclusief 21% btw zijn en alle bestellingen in de Benelux & Duitsland gratis verzonden worden in een luxe Invicta gift box, is wellicht nog het meest verwonderlijk. Het is dus eigenlijk best bijzonder wat Invicta doet voor horloge-minnende mensen van over de hele wereld en daar zijn wij van Invicta Power nu juist zo enthousiast over. Hoe Invicta dit al jaren waar weet te maken en wat hier de filosofie achter is, lees je desgewenst hier.


Mooie goedkope horloges onder de 100 euro kopen?

Klik op één van de onderstaande buttons als je een Invicta horloge onder de 100 euro wilt bestellen;

Invicta herenhorloge onder de 100 euro bestellen