Invicta Subaqua: Verfijnde sierlijke duikkanjer

Invicta Subaqua: Verfijnde sierlijke duikkanjer

15-06-2015
Invicta Subaqua duikhorloges zijn bijzonder populair en dat is heel begrijpelijk. De vanaf prijs van een Invicta Subaqua mag dan weliswaar ruim boven de 200 euro liggen, de gelukkige eigenaar krijgt daar echter wel heel veel horloge voor. Niet uitsluitend qua omvang - een heren Subaqua meet al snel minimaal 50 mm doorsnede excl. kroon, bij een dikte van minstens 20 mm – (dames Subaqua’s tenminste 40 x 15 mm) , maar des te meer qua afwerking en componenten. [metaslider id=196727] U treft in een Subaqua de betere en hoogwaardige horlogecomponenten aan, die niet zelden van Zwitserse makelij zijn. De unieke afwerking springt misschien nog wel het meest in het oog; overal waar u de Invicta Subaqua bekijkt, treft u verfijnde sierlijke details aan. Deze kenmerkend sierlijke afwerking maakt dat een Invicta Subaqua - ondanks zijn forse afmetingen - zowaar niet lomp aan doet. En dat is eigenlijk best bijzonder voor zo’n stevige duikkanjer.

Invicta Subaqua Reserve

Er bestaan binnen de Invicta Subaqua serie speciale collecties, zoals onder meer de Subaqua Reserve collectie, de Subaqua Sport collectie en de bekendere Subaqua Noma collectie. Het project Abda Subaqua Noma is inmiddels zelfs al bij haar 5e generatie; De Subaqua Noma V. Qua design hebben de Sport & Noma collecties o.a. een andere afwerking van de bezel (duikring) en de kronen.

Invicta Subaqua Sport collection

Bij de laatste generatie Subaqua Noma V zijn deze afwerking details zo populair gebleken, dat deze zelfs zijn meegenomen bij het ontwerpen van een aantal hybride modellen uit de Invicta Venom series. Het ontwerp van de Invicta Subaqua Noma V kroon ziet er werkelijk fantastisch gestyled uit en is daarnaast ook nog eens bijzonder functioneel.De schotelvormige hoofd kroon is namelijk opvouwbaar, wat voor een groot bedieningsgemak zorgt bij het instellen van het uurwerk. Hier gaan styling en functionaliteit dus heel goed samen. Uiteraard zijn de horloges uit de Invicta Subaqua series waterbestendig en hierdoor bijzonder geschikt voor duiksporters met een oog voor stijl.

Invicta Subaqua Noma V


Invicta Subaqua kopen?

De prijsrange van de Invicta Subaqua collectie ligt ongeveer tussen de € 250,- en de € 1.500,- inclusief BTW en verzendkosten. Wilt u ook graag zo'n sierlijke duikkanjer uit de Invicta Subaqua collectie? Klik dan op onderstaande button.

Invicta Subaqua bestellen