Invicta S1 Rally Automatic Skeletonized Dial

Invicta S1 Rally Automatic Skeletonized Dial

07-03-2018
Invicta S1 Rally Automatic Skeletonized Dial; Een nieuw Invicta horlogemodel die qua styling sterk is geïnspireerd op de autosport. Deze aantrekkelijke 51.5 mm Invicta S1 Rally ademt één en al automotive en heeft als interessante toegift een automatisch uurwerk. Doorgaans zijn horloges met automatische uurwerken in deze prijsklasse vrij sober qua wijzerplaat design.


Echter onderscheid de Invicta S1 Rally Automatic Skeletonized Dial zich op dit vlak werkelijk volledig. Wat direct opvalt is dat deze nieuwe S1 Rally juist een hele spannende wijzerplaat heeft waar in visueel opzicht veel gebeurt. Dit komt door de toepassing van een automatisch skeletonized bridge uurwerk, welke over de hele breedte van de wijzerplaat zichtbaar is.


Het Hong Tai LG0802 automatische uurwerk heeft 21 uurwerklagers voor een hoge accuraatheid en toont zowel aan de voor als achterkant bewegende delen. De rand van de wijzerplaat is daarnaast van Carbon Fiber en er wordt volop gewerkt met lekkere opvallende accentkleuren.


Binnen de Carbon Fiber rand in de wijzerplaat zit weer een andere rand die sterke gelijkenis vertoont met een geperforeerde remschijf, zoals je die ook op high performance cars ziet. Dit “racy” perforatie design zie je ook weer terug in de horlogewijzers. Om de racesfeer van de Invicta S1 Rally Automatic Skeletonized Dial helemaal door te zetten, heeft dit horloge een wel heel bijzondere horlogeband.


Deze band is namelijk van siliconen met een heus autobandprofiel en is getooid met racing stripes in accentkleur. Met een kastdiameter van 51.5mm mikt deze S1 Rally op liefhebbers van grote horloges. Houd jij daar ook van en heb je daarnaast iets met racing style?

 
Dan moet je je toch wel heel erg goed kunnen beheersen als je nu niet direct minstens 1 horloge van deze nieuwe modelserie zou willen bestellen! Het is trouwens tevens een soort van Hybrid, want het geslaagde bezeldesign is afkomstig van de laatste generatie XL Aviator.
 


Invicta S1 Rally Automatic Skeletonized Dial  kopen?

Klik op de onderstaande button als je stiekem toch een Invicta S1 Rally Automatic Skeletonized Dial wilt bestellen;

Invicta S1 Rally Automatic Skeletonized Dial bestellen