Invicta Reserve Magnum – Dubbel Zwitsers uurwerk wonder

Invicta Reserve Magnum – Dubbel Zwitsers uurwerk wonder

17-06-2018
Invicta Reserve Magnum: Een weergaloos horloge met een dubbel Swiss Made uurwerk. Je zal hem wellicht al eens voorbij hebben zien komen, maar de Invicta Reserve Magnum is wel de moeite waard om even bij stil te staan. Allereerst omdat hij er super gaaf uit ziet door zijn unieke styling, maar ook om wat hij te bieden heeft.
 
Invicta Reserve Magnum

Dit extravagante horloge beschikt namelijk over een tweetal Swiss Made Ronda kwartsuurwerken; 1 caliber 5040 D in de horlogekast onder de hoofdwijzerplaat (waar je deze ook verwacht) en 1 caliber 1042 in een minihorlogekast, welke aan de onderkant van het horloge geassembleerd is.
 
Invicta Reserve Magnum

De tijdsaanduiding op dit extra uurwerk is af te lezen zonder je pols richting je gezicht te hoeven draaien en kun je afzonderlijk instellen via de mini kroon aan dit uurwerk. Handig als je verschillende tijdzones wilt kunnen aflezen op 1 horloge, maar voor de minder internationaal georiënteerde types is dit natuurlijk ook gewoon een hele coole feature waar je veel bekijks mee zult hebben.
 
Invicta Reserve Magnum

De onconventionele horlogevorm en de stevige dimensies dragen daar flink aan bij. De Invicta Reserve Magnum heeft een diameter van 52mm (maat zonder kroon) en is 20.1 mm dik (!). Het Flame Fusion horlogeglas heeft een cirkelvorm die aan de onderkant is afgevlakt, wat het een zeer unieke vorm geeft. Hetzelfde geldt voor de conisch gevormde horlogekast, welk totaalplaatje de Invicta Reserve Magnum werkelijk onmiskenbaar eigen maakt.
 
Invicta Reserve Magnum

Ook de 34mm brede horlogeband is trouwens speciaal ontwikkeld voor de Invicta Reserve Magnum, met een sterke trapeziumvorm ter hoogte van de bandaansluiting op de horlogekast. Deze band sluit op de Invicta Reserve Magnum aan als een maatkostuum en zorgt voor een mooie consistente vormgeving.
 
Invicta Reserve Magnum 

Invicta Reserve Magnum kopen?

Aan al dit moois hangt natuurlijk wel een prijskaartje, want de Invicta Reserve Magnum is geen budgetknaller. Toch is het Invicta gelukt om dit exclusieve horloge ver onder de duizend euro te houden en zelfs nog net onder de 750 euro. Je moet er wellicht dus diep voor in de buidel tasten, maar dan beschik je wel over een fenomenaal horloge. Hebben?!. Klik op de onderstaande button als je een Invicta Reserve Magnum wilt bestellen;

Invicta Reserve Magnum  bestellen