Invicta Pro Diver Series

Invicta Pro Diver Series

28-12-2013
De Invicta Pro Diver is een klassiek sporthorloge waarvan er maar liefst meer dan 1.000 varianten door Invicta zijn uitgebracht! Dit varieert van modellen met of juist zonder chronografen, automatische uurwerken of quartz uurwerken, metalen banden, lederen banden of kunststof banden en talloze kleurencombinaties. Binnen de automatische of quartz uurwerken zijn er vervolgens ook weer verschillende keuzes te maken die gaan van de betere Japanse uurwerken tot hoogwaardige Zwitserse uurwerken. Wat veel mensen niet weten is dat er bij enkele Invicta Pro Diver modellen zelfs hetzelfde hoogwaardige Zwitserse uurwerk wordt gebruikt als bij bepaalde typen horloges van het merk Tag Heuer (die vele duizenden euro’s duurder zijn dan een Invicta Pro Diver…).
 

WATERDICHT VAN 100 METER TOT WEL 500 METER !

Degene die met hun horloge niet veel dieper onder water zullen komen dan slechts enkele meters in een zwembad, zullen de waterresistente eigenschappen van de Invicta Pro Diver nemen voor wat het is. De fanatieke watersporter zal echter wel op prijs stellen dat een Invicta Pro Diver in verschillende kwaliteiten glansrijk te beproeven is tot op dieptes van 100 tot wel 500 meter! En dat is tegelijkertijd nou juist het leuke van de Invicta Pro Diver series want de trendy horlogeliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de vele hippe designs en kleuren van deze serie, waartegenover de klassieke sportduiker zichzelf juist een tijdloos uurwerk verschaft bij de aankoop van een casual zwart Invicta Pro Diver horloge met een degelijke stalen band.
 

INVICTA PRO DIVER VIDEO

 
 

STYLING EN KWALITEIT VERENIGD IN ÉÉN HORLOGE

De Invicta Pro Diver series bedient dus enerzijds de trendgevoelige horlogeliefhebber die meer waarde hecht aan de styling van een horloge en anderzijds de fanatieke sporter die juist meer hoge eisen stelt aan de kwaliteit van zijn/haar uurwerk. Invicta is er wonderwel in geslaagd om deze twee ogenschijnlijk onverenigbare doelgroepen te bedienen binnen één serie uit haar modellengamma, voor een alleszins redelijk prijsniveau.
 

PRIJZEN INVICTA PRO DIVER:

Afhankelijk van het gekozen model heeft u via de Invicta Power Shop vanaf een kleine € 70,- een echte Invicta Pro Diver in uw bezit (inclusief btw en verzendkosten in Nederland en België).


DIRECT VOORDELIG BESTELLEN?:

Invicta Pro Diver bestellen