Invicta I-Force Series

Invicta I-Force Series

16-02-2015
Invicta I-Force Series staan natuurlijk helemaal los van de bekende filmreeks Star Wars en u hoeft dus ook helemaal geen Jedi te zijn om een Invicta I-Force te kunnen dragen (mocht u toevallig wel een Jedi zijn, dan vormt dat ook geen enkel probleem). ;-)

Invicta I-Force Series

Invicta I-Force series zijn echter wel horloges met een krachtige uitstraling. Kortom: horloges om serieus rekening mee te houden. Niet voor niets prijkt op de achterkant van veel horloges uit deze serie de slogan "To be reckoned with".
 

Invicta I-Force

Waarom u serieus rekening moet houden met deze horlogeserie mag wel duidelijk zijn als u alleen al naar de maatvoering van deze horloges kijkt; Sommige horloges uit deze serie hebben een horlogekast van maar liefst 20,4 mm dik (!), even snel uw jas aantrekken is er dan niet meer bij met zulke horlogeafmetingen.

Invicta I-Force Series

Deze horlogeserie is daarnaast ook bijzonder veelzijdig. U treft binnen deze serie modellen aan met een uiterst moderne uitstraling, maar daartegenover weer modellen met een degelijke klassieke uitstraling.

Invicta I-Force Series

Maar pas op, laat u op foto's niet misleiden door de ogenschijnlijk brave afmetingen van de varianten met klassieke uitstraling; de kastdiameter bedraagt bij de "kleinste" horloges uit deze serie ook nog zomaar 46 tot 48 mm exclusief kroon.

Invicta I-Force Series

Bepaalde varianten binnen de Invicta I-Force series kenmerken zich door de kroon die niet traditioneel aan de rechterkant van de horlogekast zit, maar juist links (een zogeheten lefty). Deze lefty modellen hebben soms tevens een kenmerkend horlogebandje, welke aan de binnenzijde dan afgewerkt is met leder en aan de buitenkant een hoogwaardige kevlar afwerking heeft.

Invicta I-Force Series

 

Invicta I-Force kopen?

Klik op onderstaande button om een horloge te bestellen uit de Invicta I-Force series in de Invicta Power Shop.

Invicta I-Force bestellen