Invicta horloges voor hele team Rijnburgse Boys als viering promotie naar tweede divisie!

Invicta horloges voor hele team Rijnburgse Boys als viering promotie naar tweede divisie!

31-08-2017
Na het promoveren van de voetbalclub Rijnburgse Boys naar de tweede divisie, zocht de club naar een gepaste manier om dit voor haar spelers symbolisch te bezegelen. En wat sluit hier dan beter op aan dan een fraai horloge van het merk Invicta, hetgeen “onoverwinnelijk” betekent in het Latijns?

Invicta horloges voor hele team

Met behulp van een anonieme sponsor melde zij zich dus bij Invicta Power, welke de levering van de gepersonaliseerde horloges op zich heeft genomen. Voor het hele team moesten er bijzondere horloges worden geleverd met een tijdloos design en betrouwbare techniek, welke naderhand ieder werden voorzien van unieke gegraveerde rugnummers op de gesp van de bandsluiting.

Invicta horloges voor hele team

De keuze is daarbij logischerwijs gevallen op de Invicta Pro Diver 8926OB, die met zijn beschaafde 40mm diameter een zeer courant horloge is. Het tijdloze design van dit stainless steel horloge met zwarte wijzerplaat, leent zich vrijwel voor elke gelegenheid. Qua uurwerktechniek kan deze Invicta Pro Diver leunen op een uiterst betrouwbare NH35 automaat van TMI (Seiko Instruments), met een gangreserve van ruim 40 uur.

Invicta horloges voor hele team

De Rijnburgse Boys zullen daarmee altijd op tijd op de training verschijnen, zodat zij hun sportieve prestaties ook in de tweede divisie weer kunnen gaan voortzetten. ;-) 


INVICTA PRO DIVER 8926OB KOPEN?

Klik op de onderstaande button als u ook een Invicta Pro Diver 8926OB wilt bestellen;

Invicta Pro Diver 8926OB bestellen