Invicta horloge nieuws - Baselworld

Invicta horloge nieuws - Baselworld

25-03-2015
Invicta horloge nieuws gepresenteerd op Baselworld 2015: Er breken zware tijden aan voor de fanatieke horlogeliefhebber, want Invicta maakt het u nu wel heel erg lastig om te kiezen uit al het moois op horlogevlak! ;-) Invicta komt dit voorjaar namelijk met talloze nieuwe verrassende modellen, waarvan er een aantal voor het eerst aan het publiek zijn getoond op Baselworld 2015.

Invicta-horloge-nieuws-Baselworld-2015

Verschillende vernieuwende trends zijn terug te zien in de diverse geslaagde collecties die Invicta aan haar publiek voorschotelt. Één van die nieuwe trends tussen al het Invicta horloge nieuws is het toepassen van hoogwaardig stalen gaas accenten in de wijzerplaat, hetgeen is terug te zien op onder andere nieuwe Invicta lijnen uit de Venom, Subaqua, Bolt en Excursion series.

Invicta-horloge-nieuws-Baselworld-2015-trend

Voornoemde trend gaat gepaard met iets complexere wijzerplaten en dito uurwerken dan u voorheen wellicht gewend was bij deze collecties. Hierboven ziet u dit nog eens smaakvol toegepast op twee nieuwe varianten van de Subaqua. En ook de Invicta Bolt Zeus is volgens deze laatste trend gestyled, wat overigens uitzonderlijk goed matched met de staaldraadaccenten die elke Bolt uiterlijk kenmerkt.

Invicta-horloge-nieuws-Baselworld-2015

Namen we eerder in dit artikel al de woorden "complexere wijzerplaten en dito uurwerken" in de mond; hier hebben we het eigenlijk feitelijk over een andere trend qua Invicta horloge nieuws. Een aantal nieuwe collecties is getooid met bijzonder gedetailleerde wijzerplaten en fascinerende complexe uurwerken, die al bewegend een waar visueel schouwspel neerzetten.

Invicta-horloge-nieuws-Baselworld-2015-trend

Hierboven zien we een mooi voorbeeld van zo'n complexe wijzerplaat & uurwerk op een prachtige nieuwe Invicta Subaqua variant. Dat dit nieuwe stijlfenomeen de nieuwe Excursion lijn ook erg goed staat hadden we al eerder gezien op enkele preview foto's, waarvan hieronder een nog niet eerder vertoonde variant te zien is in het metaal, grijs en wit met rood/zwarte accenten.

Invicta-horloge-nieuws-Baselworld-2015-trend

Op de Invicta Venom leiden dergelijke stijlinvloeden met een gedetailleerd uurwerk tot een heus tijdweergave kunstwerk in polsformaat. Zie de onderstaande foto's voor een bewijs van dit krachtig statement. Één ding staat vast: het designteam van Invicta heeft zichzelf wederom overtroffen en dat is uiteraard heel bewonderenswaardig met zo'n spraakmakende erfenis van succesvolle en originele horlogeontwerpen, die zij reeds hebben voortgebracht.

Invicta-horloge-nieuws-Baselworld-2015-trend

Een andere nieuwe lijn die zowel op Baselworld als op social media veel belangstelling genoot is de vernieuwde Invicta S1 Rally. Deze nieuwe S1 Rally serie presteert het zowaar om sportiviteit glansrijk met sjiek te combineren in één waanzinnig aantrekkelijk horloge. Invicta horloge nieuws pur sang !

Invicta-horloge-nieuws-Baselworld-2015-S1-brown

Behalve de contrasterende kleurencombinaties en racy-achtige wijzerplaten, springen ook de geperforeerde lederen horlogebanden in het oog. Deze lederperforaties zijn daarbij heel stijlvol in een contrasterende accentkleur gezet, ten opzichte van de vrij neutrale bandkleuren (zie foto hieronder).

Invicta-horloge-nieuws-Baselworld-2015-S1

Mede door zijn aantrekkelijke design die past bij allerhande gelegenheden en zijn laagdrempelige prijsniveau (naar verwachting net onder de 300 euro grens), verwachten wij dat deze nieuwe S1 Rally serie zeer populair zal gaan worden bij een vrij breed publiek.
 Invicta horloges kopen?

De hierboven getoonde horloges verschijnen dit voorjaar in de Invicta Power Shop. Klik op één van onderstaande buttons om een Invicta horloge te bestellen.

Invicta herenhorloge bestellen     Invicta dameshorloge bestellen