Invicta Horloge Garantie in Europa - Goed geregeld?

Invicta Horloge Garantie in Europa - Goed geregeld?

08-07-2015
Invicta Horloge Garantie in Europa; Is dat wel goed geregeld? Iets wat menig consument zichzelf uiteraard afvraagt als hij of zij op het punt staat om een nieuw Invicta horloge aan te schaffen. Deze vraag is al jaren met een volmondig “ja!” te beantwoorden. Met de komst van Invicta Watch Europe als officieel distributeur voor o.a. heel Europa, zijn vooral in het laatste decennium grote stappen gezet op garantievlak en is hiervoor een permanent Service Center gehuisvest in Nederland te Hedel.

Invicta Horloge Garantie

Invicta horloge garantie: Middels dit artikel geven wij u een kijkje achter de schermen van het Invicta Service Center, die recent een geheel nieuw onderkomen heeft betrokken in het Gelderse Hedel. Europese kopers kunnen hier terecht voor alle reparaties aan hun Invicta horloge.

Invicta Horloge Garantie

Invicta horloge garantie termijn gaat hierbij zelfs verder dan de 12 maanden internationale Invicta garantie in de Verenigde Staten: Een koper kan bij aankoop in Europa namelijk vertrouwen op tenminste 24 maanden garantie bij defecten aan het uurwerk, waarbij deze garantie termijn bij de zogeheten Invicta Reserve modellen strekt tot 60 maanden.

Invicta-Horloge-Garantie-04

Indien u uw horloge na aankoop registreert via het Invicta Service Center Nederland wordt hier bovendien nog een extra jaar uurwerkgarantie aan toegevoegd. Dit betekent in de praktijk minimaal 36 maanden uurwerkgarantie, met een aanspreekpunt in Nederland en lage verzendkosten bij het versturen van een reparatieopdracht.

Invicta Horloge Garantie

Hoe anders was dat een aantal jaar geleden toen er nog geen officiële Invicta importeur in Europa was en Invicta horloges nog uitsluitend te betrekken waren door individuele import vanuit Amerika? Dit gaf uiteraard hoge verzendkosten bij het reclameren van garantie, taalbarrières, een aanzienlijk tijdsverschil en een zwakkere juridische positie van de koper.

Invicta Horloge Garantie

De garantiebeperkende factoren van een aantal jaren geleden behoren inmiddels gelukkig tot het verleden, waardoor kopers van een Invicta horloge nog meer plezier kunnen beleven aan het bezit van een Invicta tijdsierraad. Overigens kunt u na de garantieperiode van uw Invicta horloge ook nog gewoon terecht bij het Invicta Service Center, zodat eventuele defecten buiten de garantie tegen overzichtelijke kosten kunnen worden gerepareerd.


Invicta horloge garantie in orde en er nu 1 kopen?

De prijsrange van de Invicta horloges ligt ongeveer tussen de € 50,- en de € 1.000,- inclusief BTW en verzendkosten. Heeft u na het lezen van dit artikel een goed gevoel gekregen over de Invicta horloge garantie in Europa en wilt u nu graag een Invicta horloge bestellen? Klik dan op één van onderstaande buttons;
Invicta herenhorloge bestellen     Invicta dameshorloge bestellen


Losse Invicta horlogeband kopen?

Voor de meeste Invicta modellen zijn bij slijtage naderhand nog wel nieuwe losse originele horlogebanden te verkrijgen. Uit serviceoogpunt proberen wij deze qua prijs uiteraard zo laag mogelijk te houden, maar het is onvermijdelijk dat deze t.o.v. de totale horloge waarde relatief hogere kosten met zich meebrengen. Dit heeft te maken met de hogere handelingkosten, opslag en voorraadkosten.

Desalnietemin is het in de meeste gevallen nog zeer rendabel om tot de aanschaf van een nieuwe band over te gaan en is het vrijwel altijd goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuw horloge van hetzelfde model. Bovendien zijn losse originele horlogebanden altijd inclusief nieuwe bandgesp en/of bandsluiting + eventuele band applicaties, waardoor uw horloge er weer bijna als nieuw uit ziet. Meld u met uw Invicta modelnummer bij ons voor een prijsopgave, bij eventuele interesse in een nieuwe horlogeband;
Contact opnemen