Horloge rose goud populair

Horloge rose goud populair

11-02-2015
Horloge rose goud is momenteel zeer populair bij zowel mannen als vrouwen. Wist u trouwens dat rose goud zijn typische kleur bereikt door het mengen van geel goud met koper en zilver? Rose goud wordt ook wel roze goud, rood goud, of (heel vroeger) Russisch goud genoemd. De laatste naam dankt rose goud aan het feit dat het begin 19e eeuw een populaire goudlegering was in Rusland.

Horloge rose goud

In zekere zin is een horloge rose goud dus een beetje retro. In veel Aziatische landen is rose goud overigens de meest voorkomende traditionele goudkleur, maar schijnbaar vond niemand het in de geschiedenis tot dusver nodig om rose goud ook tot de naam "Aziatisch goud" te bombarderen. ;-)
 
Horloge rose goud

Hoe dan ook al die andere benamingen van rosé goud; In West Europa vinden de meeste liefhebbers van rosé goud in de 21e eeuw het vooral mooi vanwege de chique uitstraling. Het is dan ook een geliefde goudsoort voor allerlei soorten juwelen van armbanden, colliers en (trouw)ringen, tot horloges.
 
Horloge rose goud
 
Invicta speelt met haar horlogeassortiment handig in op deze trend en biedt u vele verschillende rosé gouden unisex horlogemodellen, al dan niet in combinatie met andere kleuren en materialen.

Horloge rose goud

Een horloge rose goud leidt vooral in combinatie met donkere kleuren tot een polssieraad met een zeer exclusieve uitstraling. Hierboven zijn daar enkele mooie voorbeelden van te zien.

Horloge rose goud

Gecombineerd met felle kleuren geeft rosé goud eveneens een geslaagde combinatie en met name de kleur roze wordt natuurlijk nog harder roze zodra dit wordt toegepast naast rosé goud.


Horloge rose goud kopen?

Klik op onderstaande button om een horloge rose goud te bestellen in de Invicta Power Shop.

Horloge Rose goud bestellen