Exclusief horloge met gave details!

Exclusief horloge met gave details!

23-03-2018
Exclusief horloge met gave details; Dit gelimiteerde horloge uit de Jason Taylor collectie is wel even de moeite waard om uit te lichten. Wat is er speciaal aan dit horloge? Nou, om te beginnen is het natuurlijk een Invicta Jason Taylor en hebben we het hier dus over een gelimiteerd horloge met uniek genummerd certificaat.


Wat dit horloge nog specialer maakt is dat het een Hall of Fame series is, welke een rechtstreeks eerbetoon is aan de voormalig American Football legende Jason Taylor. Alle Hall of Fame modellen zijn op de wijzerplaat & achterzijde van het horloge gesigneerd door Jason Taylor en voorzien van 99 badge (het rugnummer waarmee Jason Taylor speelde).


De 99 badge is bij dit horloge uitgevoerd in de vorm van een perforatie in de wijzerplaat, waardoor je deels op het mechaniek van het uurwerk kijkt. Maar dit horloge gaat nog iets verder in zijn affiniteit met American Football; De custom lederen band is namelijk voorzien van fraaie opvallende rugbybal stiksels.


Zelfs als je helemaal niets hebt met American Football is dit horloge daarom te verleidelijk om links te laten liggen. Tel daarbij op dat hier ook nog eens een heerlijk Seiko Instruments automatisch uurwerk in zit en je bent verkocht! Met een kastdiameter van 52mm heeft dit exclusieve horloge trouwens absoluut geen kinderachtige afmeting.


En de prijs? Die valt eigenlijk best wel mee voor zo’n bijzondere limited edition met automatisch uurwerk. Deze Invicta Jason Taylor heeft namelijk een prijsniveau die ver onder de 300 euro grens ligt en dan krijg je hem nog in een speciale 3-slots collectors hardcase ook!
 


Exclusief horloge kopen?

Klik op de onderstaande button als je een exclusief horloge uit de Jason Taylor Series wilt bestellen;

Invicta Jason Taylor bestellen