Automaat horloge Grand Diver DR - Coming soon !

Automaat horloge Grand Diver DR - Coming soon !

25-02-2015
Automaat horloge Invicta Grand Diver DR: Het nieuwe hoogtepunt in tijdwaarneming, binnenkort toegevoegd aan de Invicta Pro Diver Series. De Invicta Grand Diver DR is een bijzondere toevoeging op de Pro Diver collectie, dit horlogemodel is namelijk de belichaming van innovatie op het gebied van wijzerplaat design en horloge assemblage. Wat er nou zo bijzonder is aan dit horloge? De Grand Diver DR is uitgerust met een zogeheten "visible secondary sub-bezel". Vrij vertaald: een zichtbare tweede onder-bezel. Een bezel is feitelijk de draaibare (duik)ring om de rand van het horlogeglas. Hebben de meeste traditionele duikhorloges er hier maar 1 van, de Grand Diver DR (Double Ring) heeft er dus 2; de upper-bezel die zichtbaar is vanaf de bovenkant en een lower-bezel die zichtbaar is vanaf de zijkant van het horloge.

Automaat horloge Invicta Grand Diver DR

Deze innovatieve toevoeging biedt een duiksporter de mogelijkheid om zijn/haar duikduur meting vanaf 2 kanten uit te lezen. Staat dat ook heel stoer?: Jazeker, helemaal als de sub-bezel een lekker contrasterend kleurtje heeft! De meer fashion gerichte horlogeliefhebbers zullen deze innovatie dus ook wel kunnen waarderen. Maar er is meer te melden op innovatievlak bij deze Grand Diver DR; De Trinite verlichte wijzerplaatmarkeringen van dit type horloge geven een werkelijk briljant langdurig glow in the dark effect. De opgelegde wijzerplaatmarkeringen zijn bovendien behoorlijk verheven ten opzichte van de wijzerplaat en dat is dan weer een heel mooi nieuw designelement.

Automaat horloge Invicta Grand Diver DR

De verheven wijzerplaatmarkeringen geven de wijzerplaat een fraai 3D effect en dat allemaal zonder de noodzaak van een 3D bril! ;-) Voor degene met hele scherpe ogen; grappig detail is dat de wijzerplaatnummers van de 3, 6 en 9 het desbetreffende cijfer opengewerkt op zijn kant voorstellen. Waar de naam Grand Diver vandaan komt moge duidelijk zijn; waar de meeste Pro Divers een kastdiameter hebben van een kleine 40 mm, heeft de Grand Diver DR een kastdiameter van 47 mm.

Automaat horloge Invicta Grand Diver DR

Daar waar de Grand Diver DR nieuwe terreinen verkent op het gebied van techniek en design, kunnen de duiksporters onder u dat op nieuwe waterdieptes. De Grand Diver DR gaat namelijk dieper dan de 200 meter standaard, tot op een waterdiepte van 300 meter. De Grand Diver DR is dus letterlijk en figuurlijk een horloge met diepgang!

Automaat horloge Invicta Grand Diver DR

 

Automaat horloge Invicta Grand Diver DR kopen?

Als u dit horloge graag zou willen kopen, dan kan dat nu. Invicta heeft dit model officieel gelanceerd op de belangrijkste horlogebeurs in Europa; Baselworld 2015. Klik op onderstaande button om een automaat horloge Invicta Grand Diver DR te kopen in de Invicta Power Shop.
Invicta Pro Diver Automatic bestellen