Power Blog

Power Move - Vanaf 1 april trekken wij in bij invictastores.eu!
Vanaf 1 april gaat er iets veranderen! Vanaf die datum gaat Invicta Power namelijk intrekken bij invictastores.eu Zo kunnen Invicta fans in Europa nog beter worden bediend via één website. Alvast kijken? Kijk dan eens rond in de webshop van invictastores.eu boordevol nieuwe horlogemodellen!  WWW.INVICTASTORES.EU  ..

31-03-2020
Lees verder
Nieuwe horloges in de Invicta Aviator Series
We zijn nog maar net in 2019 aanbeland en Invicta heeft alweer legio nieuwe horlogemodellen gelanceerd die meer dan de moeite waard zijn om even bij stil te staan. In dit artikel willen we even de aandacht vestigen op nieuwe interessante horloges uit de Aviator Series van Invicta. Zoals je waarschijnlijk al wist vind je in de Aviator Series aantrekkelijke pilotenhorloges met een sterke affiniteit ..

03-02-2019
Lees verder
Waarom zou ik een Invicta Star Wars horloge kopen?
Je zal vast al eens een Invicta Star Wars voorbij hebben zien komen. Zijn deze nu alleen bedoeld voor “Die Hard” Star Wars aanhangers? Het antwoord hierop is eigenlijk heel eenvoudig: Nee, dat zijn ze zeker niet. Als je niet veel hebt met Star Wars zal je wellicht niet graag met een gigantische Darth Vader afbeelding op je horloge willen gaan lopen. Toch verdienen veel modellen met sub..

31-10-2018
Lees verder
Invicta horlogeband kapot, wat nu?
Het kan elke Invicta horlogedrager vroeg of laat overkomen; na een intensieve draagperiode te hebben genoten van je horloge is ineens je band defect. Vervelend, want meestal betekent dit dat je het horloge niet meer kunt dragen. Einde verhaal? Nee, in de meeste gevallen gelukkig niet. Ik heb toch garantie op mijn horlogeband? Om deze veel gehoorde bewering direct te nuanceren; Op het..

26-09-2018
Lees verder
Invicta Reserve Magnum – Dubbel Zwitsers uurwerk wonder
Invicta Reserve Magnum: Een weergaloos horloge met een dubbel Swiss Made uurwerk. Je zal hem wellicht al eens voorbij hebben zien komen, maar de Invicta Reserve Magnum is wel de moeite waard om even bij stil te staan. Allereerst omdat hij er super gaaf uit ziet door zijn unieke styling, maar ook om wat hij te bieden heeft.   Dit extravagante horloge beschikt namelijk over een tweeta..

17-06-2018
Lees verder
Invicta Pro Diver Skeleton Bridge Mechanical
Invicta Pro Diver Skeleton Bridge Mechanical; Een “lekker luchtig” horlogemodel gebaseerd op de populaire Invicta Grand Diver. De Invicta Pro Diver is één van de best verkopende horlogeseries. Niet vreemd, want het is een betaalbaar horloge met een tijdloos klassiek design en past vrijwel om elke heren- of damespols.   Hetzelfde geldt voor de iets grotere 4..

24-05-2018
Lees verder
Exclusief horloge met gave details!
Exclusief horloge met gave details; Dit gelimiteerde horloge uit de Jason Taylor collectie is wel even de moeite waard om uit te lichten. Wat is er speciaal aan dit horloge? Nou, om te beginnen is het natuurlijk een Invicta Jason Taylor en hebben we het hier dus over een gelimiteerd horloge met uniek genummerd certificaat. Wat dit horloge nog specialer maakt is dat het een Hall of Fame ..

23-03-2018
Lees verder
Invicta S1 Rally Automatic Skeletonized Dial
Invicta S1 Rally Automatic Skeletonized Dial; Een nieuw Invicta horlogemodel die qua styling sterk is geïnspireerd op de autosport. Deze aantrekkelijke 51.5 mm Invicta S1 Rally ademt één en al automotive en heeft als interessante toegift een automatisch uurwerk. Doorgaans zijn horloges met automatische uurwerken in deze prijsklasse vrij sober qua wijzerplaat design. E..

07-03-2018
Lees verder
Mooie goedkope horloges onder de 100 euro?
Mooie goedkope horloges onder de 100 euro; Je vindt er verrassend veel in de collecties van Invicta! Sinds de doorbraak van het kwartsuurwerk in de jaren 70 is er vandaag de dag een enorme beschikbaarheid aan betaalbare kwartsuurwerken. Vooral met Aziatische kwartsuurwerken zijn horloges betaalbaarder dan ooit. Als een horlogemerk daarbij ook nog eens kritisch is ten aanzien van de betrouwbaarheid..

05-03-2018
Lees verder
Invicta Diablo Tonneau Swiss Made Quartz
Invicta Diablo Tonneau Swiss Made Quartz; Een geslaagde remake met interessante designelementen. Dit frisse nieuwe horlogemodel die onder de Invicta S1 Rally collectie valt, is opnieuw uitgebracht met een aantal geslaagde vernieuwende designkenmerken. De oorspronkelijke versie van de Diablo had een tonneauvormige horlogekast, wat altijd een mooie klassieke uitstraling geeft aan een horloge. ..

20-02-2018
Lees verder
Invicta Pro Diver Double Layered Dial
Invicta Pro Diver Double Layered Dial; Wederom een nieuwe toevoeging aan de Invicta Pro Diver Series. Met een dubbel gelaagde wijzerplaat hebben we het hier over een bijna kunstzinnige detaillering, hetgeen Invicta sowieso altijd hoog in het vaandel heeft staan. De metalen wijzerplaat is voor dit horloge speciaal opengewerkt en heeft hierdoor een vrij artistieke vorm gekregen. Direct achter d..

16-02-2018
Lees verder
Invicta Speedway Viper Hybrid
Invicta Speedway Viper Hybrid; Een nieuw horlogemodel die is samengesteld uit meerdere succesvolle designelementen van populaire Invicta series. Wat direct in het oog springt is de stainless steel kabel langs de bezelrand. Deze stainless steel kabel is een designkenmerk die afkomstig is van de enorm populaire Bolt series.   De “dish” vormige opstaande rand van de wi..

15-02-2018
Lees verder
Invicta Pro Diver Snakeskin Dial
Een compleet nieuw model in de Invicta Pro Diver Series; De Invicta Pro Diver “Snakeskin” Dial. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een horloge met een textured wijzerplaat voorzien van een slangenprint. Het geeft deze Pro Diver een unieke uitstraling. Met zijn kastdiameter van 50mm exclusief kroon, valt deze Pro Diver in de categorie XL-horloges. Hij is daarmee een s..

12-02-2018
Lees verder
Dunste Invicta horloge ter wereld
Bekijk deze video van de Invicta Reserve "Thin", het dunste Invicta horloge ter wereld! High-end materialen en een Swiss Made ETA Quartz uurwerk zijn hier de standaard. Hoe bijzonder dit innovatieve horloge is, zal je na het bekijken van onderstaande productvideo volledig duidelijk zijn.   Invicta Reserve Thin kopen? Klik op de onderstaande button als u de modellen..

13-11-2017
Lees verder
Zwitserse horloges voor de laagste prijs in de markt!
Zwitserse horloges hebben een ongekende reputatie en genieten veel aanzien bij horlogekenners wereldwijd. In het verleden werd het label “Swiss Made” dan ook te pas en te onpas gebruikt in de horloge-industrie, met als doel de consument extra te overtuigen. Niet voor niets is de Federation of the Swiss Watch Industry in 2007 begonnen met een proces om het “Swiss Made” la..

09-11-2017
Lees verder
Invicta horloges voor hele team Rijnburgse Boys als viering promotie naar tweede divisie!
Na het promoveren van de voetbalclub Rijnburgse Boys naar de tweede divisie, zocht de club naar een gepaste manier om dit voor haar spelers symbolisch te bezegelen. En wat sluit hier dan beter op aan dan een fraai horloge van het merk Invicta, hetgeen “onoverwinnelijk” betekent in het Latijns? Met behulp van een anonieme sponsor melde zij zich dus bij&nb..

31-08-2017
Lees verder
Invicta Bolt Quinotaur - Het beste van 2 !
Bekijk deze video over de 50mm Invicta Bolt Quinotaur met betrouwbare Quartz Chronograph van TMI (Seiko Instruments). Dit unieke horloge verenigd 2 Invicta verkoopsuccessen in 1 stijlvol horloge: De onwijs populaire Bolt met zijn kenmerkende onderscheidende staalkabel langs de bezelrand & het bekende banddesign van de zeer gewilde Russian Diver Quinotaur! Invicta Bolt Quinotaur kopen?..

12-05-2017
Lees verder
Invicta Pro Diver Scuba Powerdeal
Bekijk deze Invicta Power TV vlog-video over de laatste generatie 50mm Invicta Pro Diver Scuba. Deze maand extra scherp geprijsd + gratis 12-delige Invicta Toolkit. Klik op de onderstaande button als u de modellen wilt bekijken uit de video; Invicta Pro Diver Scuba Zilver bestellen Invicta Pro Diver Scuba Blauw bestellen..

12-04-2017
Lees verder
Walkthrough Highlights Invicta @ Baselworld 2017 - Invicta Power TV
Loop even mee met Robbert van Invicta Power op Baselworld 2017 en bezoek middels deze vlogvideo de stand van Invicta, voor de highlights van de laatste nieuwe horlogemodellen van dit innovatieve horlogemerk. Invicta horloge kopen? Invicta heeft een enorme verscheidene horlogecollectie . Klik op de onderstaande button als u de modellen wilt bekijken die nu uit voorraad leverbaar zijn; In..

03-04-2017
Lees verder
Invincible in detail since 1837
"Invincible in detail"; De nieuwe pay-off van Invicta en daar is geen woord aan gelogen. Deze pay-off lost de jarenlang gevoerde “Smarter by the second” af en doet volledig eer aan hetgeen waar Invicta vandaag de dag voor staat. Smarter by the second is een pay-off die is ontstaan nadat Invicta in 1959 voor een haast onmogelijke opdracht werd gesteld. In dat jaar moest Invict..

16-02-2017
Lees verder
Flame Fusion Crystal horlogeglas – Wat is dat?
Flame Fusion Crystal: Invicta past het al jaren met succes toe als horlogeglas voor het merendeel van zijn betere horlogemodellen, maar waar staat deze term eigenlijk voor? Het antwoord op deze vraag leest u hier. Zelfs op de duurdere Invicta horlogemodellen wordt Flame Fusion Crystal horlogeglas toegepast en dat is natuurlijk niet voor niets, want het biedt simpelweg een horlogeglas met een aanta..

17-11-2016
Lees verder