Power Blog

Dunste Invicta horloge ter wereld
Bekijk deze video van de Invicta Reserve "Thin", het dunste Invicta horloge ter wereld! High-end materialen en een Swiss Made ETA Quartz uurwerk zijn hier de standaard. Hoe bijzonder dit innovatieve horloge is, zal je na het bekijken van onderstaande productvideo volledig duidelijk zijn.   Invicta Reserve Thin kopen? Klik op de onderstaande button als u de modellen..

13-11-2017
Lees verder
Zwitserse horloges voor de laagste prijs in de markt!
Zwitserse horloges hebben een ongekende reputatie en genieten veel aanzien bij horlogekenners wereldwijd. In het verleden werd het label “Swiss Made” dan ook te pas en te onpas gebruikt in de horloge-industrie, met als doel de consument extra te overtuigen. Niet voor niets is de Federation of the Swiss Watch Industry in 2007 begonnen met een proces om het “Swiss Made” la..

09-11-2017
Lees verder
Invicta horloges voor hele team Rijnburgse Boys als viering promotie naar tweede divisie!
Na het promoveren van de voetbalclub Rijnburgse Boys naar de tweede divisie, zocht de club naar een gepaste manier om dit voor haar spelers symbolisch te bezegelen. En wat sluit hier dan beter op aan dan een fraai horloge van het merk Invicta, hetgeen “onoverwinnelijk” betekent in het Latijns? Met behulp van een anonieme sponsor melde zij zich dus bij&nb..

31-08-2017
Lees verder
Invicta Bolt Quinotaur - Het beste van 2 !
Bekijk deze video over de 50mm Invicta Bolt Quinotaur met betrouwbare Quartz Chronograph van TMI (Seiko Instruments). Dit unieke horloge verenigd 2 Invicta verkoopsuccessen in 1 stijlvol horloge: De onwijs populaire Bolt met zijn kenmerkende onderscheidende staalkabel langs de bezelrand & het bekende banddesign van de zeer gewilde Russian Diver Quinotaur! Invicta Bolt Quinotaur kopen?..

12-05-2017
Lees verder
Invicta Pro Diver Scuba Powerdeal
Bekijk deze Invicta Power TV vlog-video over de laatste generatie 50mm Invicta Pro Diver Scuba. Deze maand extra scherp geprijsd + gratis 12-delige Invicta Toolkit. Klik op de onderstaande button als u de modellen wilt bekijken uit de video; Invicta Pro Diver Scuba Zilver bestellen Invicta Pro Diver Scuba Blauw bestellen..

12-04-2017
Lees verder
Walkthrough Highlights Invicta @ Baselworld 2017 - Invicta Power TV
Loop even mee met Robbert van Invicta Power op Baselworld 2017 en bezoek middels deze vlogvideo de stand van Invicta, voor de highlights van de laatste nieuwe horlogemodellen van dit innovatieve horlogemerk. Invicta horloge kopen? Invicta heeft een enorme verscheidene horlogecollectie . Klik op de onderstaande button als u de modellen wilt bekijken die nu uit voorraad leverbaar zijn; In..

03-04-2017
Lees verder
Invincible in detail since 1837
"Invincible in detail"; De nieuwe pay-off van Invicta en daar is geen woord aan gelogen. Deze pay-off lost de jarenlang gevoerde “Smarter by the second” af en doet volledig eer aan hetgeen waar Invicta vandaag de dag voor staat. Smarter by the second is een pay-off die is ontstaan nadat Invicta in 1959 voor een haast onmogelijke opdracht werd gesteld. In dat jaar moest Invict..

16-02-2017
Lees verder
Flame Fusion Crystal horlogeglas – Wat is dat?
Flame Fusion Crystal: Invicta past het al jaren met succes toe als horlogeglas voor het merendeel van zijn betere horlogemodellen, maar waar staat deze term eigenlijk voor? Het antwoord op deze vraag leest u hier. Zelfs op de duurdere Invicta horlogemodellen wordt Flame Fusion Crystal horlogeglas toegepast en dat is natuurlijk niet voor niets, want het biedt simpelweg een horlogeglas met een aanta..

17-11-2016
Lees verder
Invicta Coalition Forces – Horloges voor de echte Invicta fan
Invicta Coalition Forces Series behoren tot één van de meest extreme collecties uit het arsenaal van Invicta. Althans; als het gaat om design en maatvoering. Kastdiameters van 50mm en meer zijn daarbij eerder regel dan uitzondering. Vooral de modellen op de bijgaande foto’s zijn daarbij voornamelijk bedoeld voor de echte Invicta fans. Een belangrijke Invicta brand fact i..

08-07-2016
Lees verder
Invicta Reserve – Top kwaliteit horloges!
Invicta Reserve horloges staan voor de hoogste kwaliteit die een Invicta horlogefanaat zich kan wensen. Als u het Reserve label op uw Invicta horloge heeft staan, dan weet u zeker dat er een Swiss Made uurwerk in zit van de beste kwaliteit in zijn klasse en dat er uitsluitend premium componenten zijn gebruikt. Invicta Reserve horloges kunnen daardoor rekenen op een Europese uurwerkgarantie van maa..

16-06-2016
Lees verder
Invicta horloge nieuws 2016 - Baselworld
Invicta horloge nieuws 2016: De highlights op Baselworld. Zoals elk jaar was Invicta bij de Baselworld editie 2016 wederom acte de présence. Op de beursstand van Invicta raakt de gemiddelde Invicta fan het spoor echt helemaal bijster. Kwijlend zou je er van vitrine naar vitrine willen rennen, werkelijk zoveel mooie nieuwelingen vielen er te aanschouwen. :-D Maar laten we de highlights qua I..

06-04-2016
Lees verder
Invicta Pro Diver Galaxy - Massive Bracelet Watch
Een enigszins ondergewaardeerd premium horloge. Veel horloge liefhebbers weten het niet, maar de Invicta Pro Diver Galaxy heeft een massieve horlogeband en mineraalglas in de 48mm horlogekast. Specificaties die bij veel andere horlogemerken op zichzelf al zorgen voor een prijskaartje van vele honderden euro’s. Zo niet bij dit horloge, want deze heeft een prijskaartje van amper 200 eur..

09-03-2016
Lees verder
Invicta Reserve ThunderBOLT
Invicta Reserve ThunderBOLT: De allerlaatste toevoeging aan de Nautische Bolt collectie van Invicta. Deze bijzondere creatie van het Invicta design team zal voor het publiek officieel het levenslicht gaan zien op de jaarlijkse prestigieuze horlogebeurs Baselworld 2016 te Zwitserland. Het gaat hier om een horloge met een compleet nieuw design, van de horlogekast tot aan de afwerking van de bezel, d..

23-02-2016
Lees verder
Invicta Bolt Japans Quartz uurwerk
Invicta Bolt Japans Quartz Uurwerk; Nog een nieuw gezicht in de Invicta Bolt series is deze fraaie Invicta Bolt met kunststof polyurethaan horlogeband. Bij dit horloge heeft Invicta gekozen voor een Japans TMI VD53 Quartz uurwerk. Voor sommige wellicht onbekend, maar kenners weten dat deze in de markt bekend staat als een zeer betrouwbaar en accuraat Quartz uurwerk. Een ander belangrijk kenmerk is..

09-02-2016
Lees verder
Dames horloge Invicta: Welke horlogemodellen?
Dames horloge Invicta is uiteraard verkrijgbaar in vele verschillende soorten, maar welke horlogemodellen zich hiervoor het beste classificeren lezen dames in dit artikel. (En heren: bedankt voor uw onverdeelde aandacht door deze eerste foto) ;-) Invicta is namelijk absoluut geen conservatief horlogemerk die zich vastklampt aan allerlei vastgeroeste stigma’s en dat ziet u zoal terug in de cl..

24-11-2015
Lees verder
Invicta S1 Rally leather bezel – design innovatie
Invicta S1 Rally leather bezel, u leest het goed: “leather bezel”. Wederom weet Invicta vriend en vijand te verbazen met een design innovatie van de bovenste plank. Geen enkel horlogemerk ter wereld heeft zich nog op dit terrein begeven, simpelweg omdat er behoorlijk wat ambachtelijke kennis bij komt kijken om een productie horlogekast met echt leder af te werken. Wat daarbij he..

09-11-2015
Lees verder
Invicta Specialty – Betaalbare retro horloges
Invicta Specialty Series: een degelijke horlogecollectie die inmiddels al meer dan 1000 horlogemodellen heeft voortgebracht. Waar het horlogemerk Invicta vooral ook bekend staat om haar extreme en funky horloge designs, is de Invicta Specialty Series meer bedoeld voor de horlogeliefhebber die hangt naar retro design horloges in een wat gangbaardere afmeting. Niet elke gelegenheid leent zich..

27-09-2015
Lees verder
Invicta Excursion Reserve horloge – Swiss Parts only
Invicta Excursion Reserve horloge: Voldoet aan hoge verwachtingen door de perfectie van uitsluitend Zwitserse of Swiss Parts uurwerken. Dat is waar een Invicta Excursion Reserve horloge voor staat. Maar dat is niet zijn enige kenmerk; Een Invicta Excursion is ook herkenbaar aan zijn typische design. Een Invicta Excursion heeft namelijk kenmerkende opstaande markeringen op zijn bezelrand (dr..

28-08-2015
Lees verder
Exclusieve horloges – Jason Taylor for Invicta
Exclusieve horloges zijn vaak extreem duur en onbereikbaar. Logisch, zal u wellicht denken? Een van de letterlijke betekenissen van het woord “Exclusief” is o.a. immers “Niet voor iedereen”. Dankzij het bestaan van een horlogemerk als Invicta blijkt dat echter gelukkig geen wet van Meden en Perzen. “Exclusieve horloges moeten natuurlijk wel echt exclusief en pr..

17-08-2015
Lees verder
Invicta Horloge Garantie in Europa - Goed geregeld?
Invicta Horloge Garantie in Europa; Is dat wel goed geregeld? Iets wat menig consument zichzelf uiteraard afvraagt als hij of zij op het punt staat om een nieuw Invicta horloge aan te schaffen. Deze vraag is al jaren met een volmondig “ja!” te beantwoorden. Met de komst van Invicta Watch Europe als officieel distributeur voor o.a. heel Europa, zijn vooral in het laatste decennium grote..

08-07-2015
Lees verder