Over het merk InvictaInvicta (Latijns voor onoverwinnelijk) heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van horloges. Invicta Watch is van oorsprong opgericht in Zwitserland in La Chaux-de-Fonds door Raphael Picard in 1837.

Daarmee is Invicta Watch één van de oudste Zwitserse horlogemerken. Inmiddels is het hoofdkantoor gevestigd in Hollywood, Florida, maar zonder ook maar enige inbreuk te maken op de Zwitserse kwaliteit.

Invicta’s filosofie is het creëren van uiterst vervaardigde Zwitserse uurwerken met een uitzonderlijk design, voor betaalbare prijzen. Door consequent dicht bij deze filosofie te blijven heeft Invicta zich ontwikkeld tot het snelst groeiend bedrijf in deze business.

Invicta heeft oneindig veel mogelijkheden door de diversiteit van de 20 dynamische collecties. De collecties variëren van funky oversized fashion horloges tot horloges voor de actieve sporter.

De Invicta horloge’s zijn uitgerust met functies die veel verder gaan dan het vertellen van tijd en datum. Invicta Watch mag zich daarom één van de meest veelzijdige horlogemerken ter wereld noemen.

Invicta Watch Europe, gevestigd in Nederland, is de officiële distributeur van horloges van het gelijknamige horlogemerk Invicta Watch, in Europa.