Garantie

Garantie Invicta PowerKopen in de Invicta Power shop, staat voor kopen met zekerheid. U koopt immers rechtstreeks bij een erkende Nederlandse Invicta dealer en kunt u hierdoor terugvallen op de officiële Nederlandse garanties, welke vallen onder de zekerheden van het Nederlandse consumentenrecht.

Dit betekent dat u tenminste 2 jaar garantie heeft op de uurwerken van de horloges uit de gehele collectie en op de uurwerken van de zogeheten Reserve modellen (te herkennen aan de R op de secondewijzer ) zelfs 5 jaar garantie.

Als u na ontvangst van uw bestelling uw Invicta horloge registreert op de speciale Invicta Watch service website www.invictaservice.com krijgt u daar bovenop nog eens 12 maanden extra garantie via ons in Nederland gevestigde Invicta Servicecenter.

Een Invicta horloge kopen via de Invicta Power Shop biedt dus altijd tenminste 36 maanden garantie op het uurwerk, met een aanspreekpunt in Nederland.

Het claimen van een garantie doet u eveneens via de speciale Invicta Watch service website www.invictaservice.com. Hier kunt u tevens terecht voor reparaties na de geldige garantietermijn.

Invicta Watch heeft voor een correcte en snelle afwikkeling van garanties in Europa een speciale serviceafdeling in Nederland opgetuigd, welke gehuisvest is in het Gelderse Hedel.

 

Belangrijke aandachtspunten vóór aankoop

 

Let er op dat uw eventuele internationale Invicta aankopen via derden niet onder het Nederlandse recht vallen en derhalve ook niet onder de bovengenoemde garantieregelingen.

Internationale Invicta aankopen via derden kennen vaak slechts een gelimiteerde garantie van 1 jaar en lopen qua aanspreekpunt en afwikkeling uitsluitend via het land van aankoop.

Houd bij eventuele internationale Invicta aankopen via derden tevens rekening met aanzienlijke verzendkosten, een aanvullende BTW toeslag + verschuldigde inklaringskosten.

Bij al uw aankopen via de Invicta Power Shop hoeft u hiermee uiteraard geen rekening te houden.