Zoekhulp - 5 handige besteltips!

Je staat op het punt om een nieuw Invicta horloge te bestellen, maar er zijn er zoveel dat je niet weet welke je moet kiezen. Help! ;-) Invicta brengt jaarlijks honderden nieuwe modellen op de markt in uiteenlopende stijlen en verschillende kleuren. Lekker veel keus, maar dit maakt het soms ook lastig om te kiezen. Geen nood, wij helpen je door de keuzestress heen met een paar handige tips;

1: Zoek je een dames of herenhorloge? Deze keuze hebben we al iets makkelijker voor je gemaakt in de webshop, door typische dames- of herenhorloges te onderscheiden in het catalogusoverzicht. Voor dames die van stoere herenhorloges houden is het wellicht nog handig om herenhorloges tot 43mm kastdoorsnede mee te nemen in de overweging (sorry, dat is aanvankelijk juist nog meer keuze). ;-)

2: Waarvoor wil jij of de persoon waarvoor je het koopt, het horloge gaan gebruiken? Voor bijvoorbeeld een sjiek diner, wil je ermee gaan sporten, of misschien zelfs mee gaan duiken? Gebruik de zoekfilters in de webshop voor een juiste selectie. Laat bijvoorbeeld alleen de horloges zien die 200 meter of meer waterdicht zijn, als je ermee wilt gaan duiken. Ga je er mee sporten? Een 53mm horloge met stalen band is dan wellicht niet de meest handige optie. Omvang (kastdiameter en dikte) en bandmateriaal zijn dan de zoekfilters die jouw voorkeur juist instellen.

3: Waar houd je van, of juist niet? Val je meer voor goud dan voor zilver, stel de zoekfilters dan in op kastkleur goud (of juist stainless steel). Een kleur wijzerplaat kan daarbij ook een voorkeur zijn, selecteer het in de filters om zo min mogelijk keuzes over te houden en het kiezen makkelijker te maken. Voor liefhebbers van techniek kan ook het uurwerktype doorslaggevend zijn (filter op quartz, automatic, of mechanical).

4: Hoe groot is jouw ideale horloge? Wil je een flinke “wekker” om je pols, of zoek je juist een compacte afmeting? Stel de zoekfilters in op de juiste kastdiameters, het heeft immers geen zin om het hele arsenaal te gaan bekijken als je bv. weet dat je alles vanaf de 50mm toch te groot vindt. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde; als je niet in zweem raakt van horloges onder de 50mm, dan heeft het geen enkel nut om het gehele aanbod in de webshop door te gaan worstelen. Globale richtlijnen dameshorloges; klein:21-29mm, normaal: 29-38mm, groot 38-42mm+. Herenhorloges; klein: 37-42mm, normaal: 42mm-48mm, groot: 48mm-54mm+. Dit betreft de maten van de kastdiameters (zonder kroon).  

5: Heb je een maximaal bedrag dat je wilt uitgeven? We zien in praktijk dat de prijs niet altijd de allerbelangrijkste factor is bij het bepalen van de uiteindelijke keuze, men zoekt in basis immers een “mooi” horloge. Uiteraard wil je niet onnodig teveel betalen, maar daarvoor zit je sowieso al goed bij het horlogemerk Invicta. Feit: de duurdere Invicta modellen zijn vaak wel de meer bijzondere exemplaren (High end uurwerk, Limited edition e.d.). Wil je toch enigszins je uitgaven beteugelen?; Nadat je conform bovengenoemde criteria de filters hebt ingesteld, sorteer je in het overzicht dan op prijs van laag naar hoog. Het zal je verbazen welke mooie Invicta horloges je kunt kopen onder de €200,- !
 

Kortom: Gebruik de zoekfilters in de webshop en stel ze goed in op jouw voorkeuren, deze zijn er om het shoppen voor jou makkelijker te maken. Veel plezier bij het shoppen naar jouw ideale Invicta horloge! :-)   

 
  

Invicta herenhorloge bestellen     Invicta dameshorloge bestellen     Herenhorloge tot 43mm bestellen (Unisex)