Invicta Vintage Transatlantic

Invicta-Vintage-Transatlantic
Invicta Vintage Transatlantic: 2 verschillende horloges in 1 horloge. Beeld u eens in; U gaat in de morgen van huis met een mooi klassiek horloge voorzien van een frisse zilveren wijzerplaat en ’s avonds kunt u dit horloge desgewenst transformeren naar een klassiek horloge met een stijlvolle zwarte wijzerplaat.
Invicta-Vintage-Transatlantic

Elke kant een andere wijzerplaat

Vroeger een feature die uitsluitend te vinden was op horloges van ettelijke duizenden euro’s, maar met de komst van de Invicta Vintage Transatlantic ook beschikbaar op horloges met een veel schappelijker aankoopbedrag (ruim onder de magische grens van duizend euro).

Kantelbare horlogekast

Het vernuftige systeem omvat een kantelbare horlogekast met aan weerszijden een verschillende parelmoer wijzerplaat (zie bovenstaande video), welke wordt aangedreven door een Swiss Made Ronda 762 Quartz uurwerk. Het is wellicht moeilijk te geloven, maar de Stainless Steel horloges op de onderstaande 2 afbeeldingen zijn feitelijk 1 en hetzelfde horloge!
Invicta-Vintage-Transatlantic

Excentriek

Bij een horloge die zo excentriek is als de Invicta Vintage Transatlantic, hoort natuurlijk ook een excentrieke maat horlogeband; De lederen band met croco print meet dan ook een niet zuinige 32 mm qua breedte, wat mooi aansluit op de 48 mm brede horlogekast. De kastdikte van 18.3 mm maakt dat de forse afmetingen goed met elkaar in verhoudingen liggen. De fraaie Invicta Vintage Transatlantic mag immers best gezien worden.
Invicta-Vintage-Transatlantic

3 basis kleurstellingen

Met een waterdichtheid tot 50 meter is de Invicta Vintage Transatlantic weliswaar geen diepzeeduiker, maar schrikt hij zeker niet van een beetje zwemwater of regen. Als u eenmaal heeft besloten dat deze dual watch iets voor u is, moet u vervolgens nog wel even een keuze bepalen tussen 3 basis kleurstellingen.
Invicta-Vintage-Transatlantic

Invicta Vintage Transatlantic kopen?

De Invicta Vintage Transatlantic is verkrijgbaar op speciale bestelling (levertijd circa 3 weken). De basis bestaat uit een zwarte lederen band, met vervolgens de keuze voor een Stainless Steel, Black Stainless Steel, of Gold Plated Stainless Steel horlogekast. Maak uw keuze uit onderstaande special order links;

Special order Invicta Vintage Transatlantic Stainless Steel → Special order Invicta Vintage Transatlantic Black Steel → Special order Invicta Vintage Transatlantic Gold Plated →

 

 

 

 

 

Vindt u dit bericht leuk en interessant? Dan zien wij graag dat u dit deelt via Social Media!

Geef uw reactie: