Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut

Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut
Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut; Een nieuwe collectie binnen de Russian Diver series van Invicta. Het is de allereerste Nautilus met een stalen band. Wat daarnaast direct opvalt is het voor een Nautilus zo kenmerkende traliewerk voor het horlogeglas. De visuele impact hiervan is weergaloos, al heeft het daarnaast ook daadwerkelijk een beschermde functie. Om het horlogeglas makkelijker te kunnen reinigen of de Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut van look te veranderen, is dit traliewerk bovendien uitneembaar. Het uitnemen van het traliewerk gaat vrij eenvoudig door een vernuftig (gepatenteerd) tandwielsysteem, die zich laat bedienen via de zichtbare hendel aan de rechterkant van de horlogekast.
Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut

Kolossale Lefty

De Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut is een zogeheten “Lefty” en heeft de kroon dus aan de linkerzijde van de horlogekast. Dit staat niet alleen exclusief, maar verhoogd ook het draagcomfort van dit toch wel behoorlijk kolossale horloge. De Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut meet qua kastdiameter namelijk 52 mm zonder kroon (!) bij een kastdikte van een slordige 24 mm. Onderhuids gaat het er al evenmin bescheiden aan toe; de Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut laat zich aandrijven door een Swiss Made Ronda 515 Quartz uurwerk.
Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut

Opvallende vormgeving

Dit horloge is niet bestemd voor mensen die het liefst zo min mogelijk willen opvallen. Afhankelijk van de beroepssector waarin u actief bent, is de Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut daarom waarschijnlijk ook niet heel erg geschikt voor zakelijk gebruik; grote kans dat reeds bij het hand schudden van uw zakelijke contact diens blik niet meer los komt van uw horloge. 😀 Privé en casual heeft u hier echter een kanjer van een horloge aan, waar u telkens weer blij van zal worden wanneer u een blik werpt op zijn prachtige vormgeving.
Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut

Swiss Made Quartz

Eerder zagen we in oudere Russian Diver Nautilus modellen overigens een mechanisch Swiss Made ETA uurwerk, maar dit maakt een horloge substantieel duurder in aanschaf. In dat opzicht is een Swiss made Ronda 515 uurwerk een prima keuze; deze behoort nog steeds tot de betere premium uurwerken en is daarnaast ook nog enigszins betaalbaar. De Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut schrikt uiteraard niet van een beetje water; er kan tot op 1000 meter mee gedoken worden.

Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut kopen?

De Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut is er in diverse kleurstellingen in zowel zilver als gold tone stainless steel. De eerste kopers die dit horloge op speciale bestelling aanschaffen (levertijd circa 3 weken), betalen een introductieprijs van 550 euro !

Special order Invicta Russian Diver Nautilus Argonaut in Invicta Power Shop →

 

 

 

Vindt u dit bericht leuk en interessant? Dan zien wij graag dat u dit deelt via Social Media!

Geef uw reactie: