Invicta Reserve X-Wing Master Calendar

Invicta Reserve X-Wing Master Calendar
Invicta Reserve X-Wing Master Calendar; In basis kennen we dit bijzondere horlogemodel natuurlijk al even, want Invicta heeft de X-Wing een aantal jaren op de markt gehad onder de Imperious vlag en later gewoon onder haar eigen Invicta label. Toen vaak met qua afwerking nog relatief eenvoudige wijzerplaten.
Invicta Reserve X-Wing Master Calendar

Swiss Made Ronda 5040.F Quartz uurwerk

Wat echter nieuw is aan de Invicta Reserve X-Wing Master Calendar is de toepassing van een Swiss Made Ronda 5040.F Quartz uurwerk. Van eenvoud is totaal geen sprake bij de wijzerplaten van horloges die zijn uitgerust met zo’n Ronda 5040.F uurwerk.
Invicta Reserve X-Wing Master Calendar

Complexe design match

En het moet gezegd worden; de Ronda 5040.F staat de Invicta Reserve X-Wing Master Calendar erg goed. De complexe wijzerplaat sluit uitzonderlijk goed aan op het al evenzo complexe design van de horlogekast van de X-wing.
Invicta Reserve X-Wing Master Calendar

X-Wing

Waar de naam X-wing vandaan komt moge duidelijk zijn: de aanhechtingen van de band naar de horlogekast vormen tezamen een letter X en de bijzondere “wings” aan de zijkanten van de horlogekast vullen de rest van de naam in.
Invicta Reserve X-Wing Master Calendar

54mm Inclusief Wings

Laat u qua grootte vooral niet misleiden door de specificaties van dit horloge; De opgegeven 46 mm diameter geldt voor de kale kastafmeting zonder “wings” en kronen mee te rekenen. Inclusief “wings” hebben we het over 52 mm. Hoe dan ook heeft de Invicta Reserve X-Wing Master Calendar in totaal een behoorlijke visuele impact, veel meer dan een “bescheiden” 46 mm zou doen vermoeden. Een kastdikte van bijna 17 mm draagt daar uiteraard flink aan bij.
Invicta Reserve X-Wing Master Calendar

Master Calendar

Zoals wellicht bekend maakt een Master Calendar functie het mogelijk om op een horloge een volledige nauwkeurige datum- en dagaanduiding af te lezen. Als materiaal voor de horlogeband is bij deze serie van de Invicta Reserve X-Wing Master Calendar gekozen voor comfortabel en lichtgewicht siliconen.
Invicta Reserve X-Wing Master Calendar

Ook geschikt voor watersporters

Siliconen is daarnaast ook minder gevoelig voor de invloeden van zeewater, dan bijvoorbeeld lederen horlogebanden. En dat is dan weer een handig gegeven voor watersporters. De Invicta Reserve X-Wing Master Calendar is trouwens tot op 300 meter waterdicht.

Invicta Reserve X-Wing Master Calendar kopen?

De Invicta Reserve X-Wing Master Calendar is er in diverse kleurstellingen met een siliconen band. De eerste kopers die dit horloge op speciale bestelling aanschaffen (levertijd circa 3 weken), betalen een introductieprijs van 599 euro !

Special order Invicta Reserve X-Wing Master Calendar in Invicta Power Shop →

 

 

 

Vindt u dit bericht leuk en interessant? Dan zien wij graag dat u dit deelt via Social Media!

Reacties

  1. Wim paul februari 15, 2016
    • Invicta Power ! februari 15, 2016

Geef uw reactie: