Invicta Reserve Bolt Zeus Hybrid Master Calendar

Invicta Reserve Bolt Zeus Hybrid Master CalendarInvicta Reserve Bolt Zeus Hybrid Master Calendar; het is een hele mond vol, maar dit horloge lost dan ook hoge verwachtingen in. Allereerst is hij Swiss Made, wat zoveel betekent dat er alleen al qua uurwerk het beste van het beste is gebruikt. Hiermee valt hij onder de Reserve collection, hetgeen wordt onderschreven met 5 jaar Invicta uurwerkgarantie.
Invicta Reserve Bolt Zeus Hybrid Master Calendar

Swiss Made Ronda 5040.F Quartz

Qua uurwerk hebben we hier over een Swiss Made Ronda 5040.F Quartz, welke Invicta fans reeds kennen van de laatste generaties topmodellen uit andere Invicta collecties. De Ronda 5040F is een vrij complex uurwerk, die een horlogemaker de mogelijkheid geeft om veel extra functionaliteiten aan een horloge toe te kennen. Op de eveneens complexe wijzerplaat wordt hiermee een exacte dag, maand en datumaanduiding afleesbaar (master calendar). Naast functioneel is dit natuurlijk ook ontzettend indrukwekkend om te zien. 🙂
Invicta Reserve Bolt Zeus Hybrid Master Calendar

Invicta Hybrid

Dit horlogemodel is een zogeheten Hybrid. Invicta past dit principe de laatste tijd wel vaker toe bij haar modellen, wat eigenlijk best heel slim is. Het stelt Invicta namelijk in staat om populaire en succesvolle designkenmerken van zijn andere collecties, heel gericht toe te passen en smaakvol te combineren op nieuwe iconische modellen. In het geval van de Invicta Reserve Bolt Zeus Hybrid Master Calendar zien we designelementen terug (het design van de kronen en vouwbare hoofdkroon) van de succesvolle Invicta Subaqua Noma V, die mede hierdoor in 2013 de prestigieuze Red Dot Award voor product design in de wacht sleepte. Ook het design van de opengewerkte zijkant van de horlogekast en het siliconen bandje komen van populaire modellen uit de Invicta Subaqua series.
Invicta Reserve Bolt Zeus Hybrid Master Calendar

Bolt Zeus kenmerk

Het design van de bezel (draaibare duikring) is echter onmiskenbaar van de Bolt Zeus series, met het typische gebruik van edelstalen kabels voor de eindafwerking. Alles bij elkaar is de Invicta Reserve Bolt Zeus Hybrid Master Calendar een hele geslaagde design cocktail die zeker smaakt naar meer… De Invicta Reserve Bolt Zeus Hybrid Master Calendar is met zijn kastdiameter van 54 mm (excl. kronen) en kast dikte van 20 mm zonder twijfel een hele grote jongen, toch voelt hij met zijn 266 gram niet extreem zwaar aan. De lichtgewicht siliconen horlogeband is hier verantwoordelijk voor een aanzienlijk stukje gewichtsbesparing. Met een volledig stalen band zou dit horloge uiteraard aanmerkelijk zwaarder zijn.
Invicta Reserve Bolt Zeus Hybrid Master Calendar

Invicta Reserve Bolt Zeus Hybrid Master Calendar kopen?

Vooralsnog is dit model er in 3 kleurvarianten: Grijs/rood, goud/blauw en zwart/rood. Qua retail adviesprijs moet u voor dit hoogstandje rekenen op een kleine 1000 euro. De kopers die dit horloge nu aanschaffen kunnen echter rekenen op een heel aantrekkelijke prijs !

Special order Grijs/Rood in Invicta Power Shop →
Special order Goud/Blauw in Invicta Power Shop →
Special order Zwart/Rood in Invicta Power Shop →

 

 

 

Vindt u dit bericht leuk en interessant? Dan zien wij graag dat u dit deelt via Social Media!

Reacties

  1. richard juli 31, 2016
    • Invicta Power ! augustus 2, 2016

Geef uw reactie: