Baselworld 2015

Baselworld 2015Baselworld opent op 19 maart 2015 haar deuren voor het grote publiek en Invicta is hier natuurlijk van de partij. Baselworld is de grootste en meest belangrijke beurs op het gebied van sieraden en horloges. Alle wereldmerken introduceren hier hun laatste modellen en de nieuwste trends in het grote horlogehart van de wereld: Bazel, Zwitserland.
Baselworld 2015 Invicta StandOok Invicta pakt hier als vanouds weer groot uit: Op de Invicta stand stapt het publiek rechtstreeks binnen in de wereld van Invicta, de look en feel van dit oorspronkelijk Zwitserse horlogemerk is er werkelijk overal voelbaar. Bekijk onderstaande promotievideo voor een goede sfeerimpressie.


 
En wat mag u van Invicta verwachten als het gaat om nieuwe horlogemodellen?; Veel ! Invicta heeft deze editie weer een scala aan fraaie nieuwe horlogemodellen in de startblokken staan. Voorproefje?;Baselworld 2015Invicta zal op Baselworld 2015 onder anderen een nieuwe reeks modellen presenteren uit de Excursion serie. Bijzonder aan deze modellen zijn de complexe wijzerplaten met wel 5 chronografen!Baselworld 2015 Invicta ExcursionQua design is het ontwerp van de comfortabele siliconen horlogeband vernieuwd met herkenbare accenten, die we eerder al zagen bij de Excursion modellen met een stalen horlogeband.Baselworld 2015Basic kleuren ondersteund door subtiele modieuze kleuraccenten, bepalen hier de trend. Grote horlogekasten van 50 mm doorsnede completeren de visuele impact van de nieuwe Excursion telgen.Baselworld 2015De typische “dino-achtige” Excursion studs, zien we in metaalvorm nu ook terug op de polyurethaan horlogebanden van andere nieuwe Excursion modellen. Dit is uiteraard nog maar een klein tipje van de sluier. Behalve de voornoemde modellen en de in een eerder artikel genoemde Invicta Grand Diver DR, zullen er op Baselworld 2015 nog veel meer nieuwe Invicta modellen worden onthuld.Baselworld 2015 Invicta PowerInvicta Power zal in Zwitserland zijn licht laten schijnen op de nieuwe Invicta collecties en houdt u volledig op de hoogte van al het andere Invicta horlogenieuws uit Bazel !

Nieuwe Invicta horlogemodellen kopen?

Als u de hierboven getoonde horloges graag zou willen kopen, dan moet u nog even wachten tot het einde van deze horlogebeurs, die tot 26 maart 2015 duurt.

Ongeduldig? Klik dan op onderstaande button om vast een ander model Invicta horloge te bestellen in de Invicta Power Shop.
Ander model Invicta horloge bestellen

 

 

 

Vindt u dit bericht leuk en interessant? Dan zien wij graag dat u dit deelt via Social Media!

Geef uw reactie: